Tippo, nie wiem o kim piszesz ale ja nie uskuteczniam ecodrivingu. Jeśli o mnie to wygląda na to, że jesteś kłamcą sugerując, że coś o mnie wiesz a nie jest to prawdą. Nie wiem po kiego ch... kogoś interesuje po co coś montuje w swoim samochodzie lub nie. Wytłumacz może po co ci to pseud-quattro w swoim aucie, ale to już nie w tym dziale bo jeździsz starą dwójką, tak? Więc pewno też nikogo tutaj nie interesuje ile twoja stara dwójka pali.
Pytałem w tym CS o szperę do mojego auta i janusze z tego warsztatu nie podejmują się tego tematu. Więc znowu nie pomogłeś, samym pisaniem głupot nikomu nie pomożesz na tym forum.
Miałem okazję jechać Focusem RS i wciskanie było bez większych modów. Więc przestań wypisywać głupoty bo jedyne co z kołami robiłeś to zmieniałeś letnie na zimówki i odwrotnie.
Pytałem w tym CS o szperę do mojego auta i janusze z tego warsztatu nie podejmują się tego tematu. Więc znowu nie pomogłeś, samym pisaniem głupot nikomu nie pomożesz na tym forum.
Miałem okazję jechać Focusem RS i wciskanie było bez większych modów. Więc przestań wypisywać głupoty bo jedyne co z kołami robiłeś to zmieniałeś letnie na zimówki i odwrotnie.
Komentarz